Napjaink

Egy blog napjainkról. Mindennapokról, különleges alkalmakról, arról ami nem tetszik és arról ami igen. Ötletekről és lehetőségekről melyeket megfontolásra alkalmasnak tartok.

Hirdetések

Utolsó kommentek

  • Pilsonis: A vadászbarát kommentezők egyike sem reagál a posztban felhozott eseményekre, csupán mindent egy k... (2018.06.18. 15:55) Minden vadász barbár!?
  • goldblum: Mindenki, aki állatokat gyilkol és felhasznál, az barbár. Ennyi. (2018.06.18. 13:16) Minden vadász barbár!?
  • goldblum: @Gergő: Vadászati kultúra nincs. A vadászat gyilkolás, olyan kamu indokokkal, amin mindenki halálr... (2018.01.22. 18:38) Minden vadász barbár!?
  • Balkáni: Te ahogy rápillantok a blogjaidra, mindegyik csak arról szól, hogy mennyire nem tetszik neked a vi... (2016.11.20. 14:13) A világökörség része
  • Balkáni: Micsoda tudáshiány! Ahogyan az iró azt gondolta, hogy a vadász a lesről gyilkolászik, én azt gond... (2016.11.20. 14:09) Minden vadász barbár!?
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Pilsonis: A vadászbarát kommentezők egyike sem reagál a posztban felhozott eseményekre, csupán mindent egy k... (2018.06.18. 15:55) Minden vadász barbár!?
  • Balkáni: Te ahogy rápillantok a blogjaidra, mindegyik csak arról szól, hogy mennyire nem tetszik neked a vi... (2016.11.20. 14:13) A világökörség része
  • Reactor: Azt nem értem, az ilyen mesés csodaüzletekbe miért interneten, meg közösségi oldalakon keresik az ... (2013.09.26. 21:23) MLM, azaz Multi-level Marketing
  • kisálmosfarkas: @KicsiSáti: "MAGÁNTERÜLET, BELÉPNI TILOS" - olvasom a táblán, melyet legutóbbi gyűlésükön a Kecske... (2012.01.20. 14:33) Vadászat! - Nem szeretem!
  • Szélvédő Klinika: A kezdetektől hallgatom őket és pokol volt az életem, amíg nem velük ébredtem. Te, "kedves" blog-... (2010.02.01. 09:20) Boros - Bochkor: a két paraszt

A helyzet változatlan, sőt romlik

2007.03.23. 15:38 Napjaink

Emberek! Elgondolkoztatok már azon, hogy hova vezet az, hogy "Mocskos MSZP", "Hülye Fidesz", "Gyurcsány takarodj", "Viktor dögölj meg"...?
Egyre inkább szétszakad országunk, mégpedig pont azért, mert belevisszük érzelmeinket a politikába. Jó lenne, ha csak higgadtan kerülne szóba a politika. Azzal, hogy fröcsögünk úgysem érünk el semmit. A sorsunkat, az ország sorsát úgysem tudjuk szavakkal befolyásolni, főleg nem indulatos szavakkal. A döntést a szavazófülkében hozzuk meg.
Persze megértem, hogy akik a kormány leváltására szavaznának, azok ezt minél előbb szeretnék megtenni, de ha reálisan belegondolnak úgysem tehetnek ezért nagyon semmit. Aki mérsékeltebben hőbörög azt meg se hallják már, aki pedig tör-zúz az rosszabb, mint bármelyik kormány.
Szélsőségeket látva sokunkban felmegy a pumpa, de az értelmesebbje nem válaszol hülyeséggel a hülyeségre, hanem inkább csöndben marad. Netán dolgozik, saját jövőjét igyekszik épp jobbá tenni, de semmiképpen sem ordítja ismerősei képébe azt amit az egyik politikai párt érdeke megkíván.
A legnagyobb hazai fórumon, az Index Törzsasztalán jelen pillanatban ezek a legfrissebb topikok:
Index Fórum - Legfrissebb topikok
Elszomorító, hogy emberek legfőbb időtöltése az, hogy másokat szapuljanak. Ez akkor is így van, ha történetesen igazuk van.
Ez az egész nem vezet sehová, csak legfeljebb még lejjebb csúszunk és még nagyobbak lesznek az ellentétek.
Tudom sokan úgy gondolják, hogy a hozzám hasonló "tétlen tömeg" miatt nem változik semmi, de ez a tétlen tömeg biztos, hogy boldogabb és többet tesz az ország felemelkedéséért, mint a fő politikai szószólók.

1 komment

Címkék: politika elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaink.blog.hu/api/trackback/id/tr7250091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

king_one 2007.03.24. 02:16:58

egyetértek, és nagyon jó blog.
süti beállítások módosítása