Napjaink

Egy blog napjainkról. Mindennapokról, különleges alkalmakról, arról ami nem tetszik és arról ami igen. Ötletekről és lehetőségekről melyeket megfontolásra alkalmasnak tartok.

Hirdetések

Utolsó kommentek

  • Pilsonis: A vadászbarát kommentezők egyike sem reagál a posztban felhozott eseményekre, csupán mindent egy k... (2018.06.18. 15:55) Minden vadász barbár!?
  • goldblum: Mindenki, aki állatokat gyilkol és felhasznál, az barbár. Ennyi. (2018.06.18. 13:16) Minden vadász barbár!?
  • goldblum: @Gergő: Vadászati kultúra nincs. A vadászat gyilkolás, olyan kamu indokokkal, amin mindenki halálr... (2018.01.22. 18:38) Minden vadász barbár!?
  • Balkáni: Te ahogy rápillantok a blogjaidra, mindegyik csak arról szól, hogy mennyire nem tetszik neked a vi... (2016.11.20. 14:13) A világökörség része
  • Balkáni: Micsoda tudáshiány! Ahogyan az iró azt gondolta, hogy a vadász a lesről gyilkolászik, én azt gond... (2016.11.20. 14:09) Minden vadász barbár!?
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Pilsonis: A vadászbarát kommentezők egyike sem reagál a posztban felhozott eseményekre, csupán mindent egy k... (2018.06.18. 15:55) Minden vadász barbár!?
  • Balkáni: Te ahogy rápillantok a blogjaidra, mindegyik csak arról szól, hogy mennyire nem tetszik neked a vi... (2016.11.20. 14:13) A világökörség része
  • Reactor: Azt nem értem, az ilyen mesés csodaüzletekbe miért interneten, meg közösségi oldalakon keresik az ... (2013.09.26. 21:23) MLM, azaz Multi-level Marketing
  • kisálmosfarkas: @KicsiSáti: "MAGÁNTERÜLET, BELÉPNI TILOS" - olvasom a táblán, melyet legutóbbi gyűlésükön a Kecske... (2012.01.20. 14:33) Vadászat! - Nem szeretem!
  • Szélvédő Klinika: A kezdetektől hallgatom őket és pokol volt az életem, amíg nem velük ébredtem. Te, "kedves" blog-... (2010.02.01. 09:20) Boros - Bochkor: a két paraszt

Biblia és Spam?!

2007.02.22. 11:40 Napjaink

Spamelni több módon is lehet. Nem csak emailben, de akár fórumokban is és ez se kevésbé idegesítő, mint a levélszemét.
Egy ilyen spam tűnt fel nekem a minap és rögtön szembesültem is tömeges voltával. Ami miatt kiemelem ezt a kéretlen reklámot az a spam tartalma és annak terjesztői.
A fórumhozzászólás és az annak nyitott topik ugyanis vallási indíttatású, amolyan hittérítő jellegű:
Jézus Krisztus a Te bűneid miatt is meghalt a kereszten, hogy Neked ne kelljen bűnhődnöd.
Eltemették Őt, hogy Te is eltemethesd a régi életedet.
A harmadik napon újra életre kelt, hogy Te is új életet kezdhess.

Isten jóindulattal van feléd, meg akarja bocsátani a bűneidet, és új életet akar adni Neked.

Ha bármilyen kérdésed van Istennel vagy a Bibliával kapcsolatban, akkor írj nekünk bátran.
e-mail: tamas-eniko@bibliaikerdesek.hu
postacím: BIBLIAI KÉRDÉSEK 1242 Bp. Pf. 434
web: www.bibliaikerdesek.hu

Szeretettel: Tamás és Enikő
egy Bibliaolvasó házaspár
Egyébként a spam-re bárki könnyen rátalál, ha a lap.hu oldalak fórumait böngészi, hisz a kedves bibliaolvasó házaspár nem átallotta tömegesen elárasztani ezeket a fórumokat, függetlenül azok eredeti témakörétől. Így fordul elő, hogy a Melbourne.lap.hu fórumától kezdve a nőgyógyászat.lap.hu fórumáig több száz helyen megjelenik az illegális reklám TÁJÉKOZTATÁS címén.
Hát én most tájékoztatom a kedves Tamást és Enikőt, hogy amit tesznek az nem csupán illegális, de igen távol áll azoktól az eszméktől, melyeket terjeszteni igyekeznek.
Egy hívő embernek nem lenne szabad az emberek tömegének bosszantása árán küzdeni céljának elérésében, ám a bibliaikérdések.hu weboldal tulajdonosai erről szemlátomást magasról tesznek.
Kérdés, hogy mit érnek el ezáltal. Véleményem szerint pont ellentétes hatást váltanak ki az emberekből, mint azt szeretnék. Sokan ugyanis ellenszenvvel lesznek nem csak irántuk, hanem a vallás iránt is. Köszönhetően felelőtlen és illegális tevékenységüknek.
 

1 komment

Címkék: spam vallás bosszúság

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaink.blog.hu/api/trackback/id/tr7339044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth ROLAND 2007.07.11. 09:48:03

Barát beteg vagy
süti beállítások módosítása